Jdi na obsah Jdi na menu

Info pro rodiče - Placení obědů převodem z účtu

18. 9. 2017

Vážení rodiče,

po domluvě s účetní naší školy budete mít možnost platit obědy trvalým příkazem na účet naší školy. Je třeba, abyste si zadali ve vaší bance trvalý příkaz k platbě. Nastavte si prosím trvalý příkaz k úhradě na účet školy č. ú. : 86-4505830227/0100 ve výši 400Kč/měsíčně na dítě. Splatnost nastavte na 25. v měsíci, a to včetně měsíce září. Potvrzení o založení trvalého příkazu přineste nebo pošlete prosím obratem!!!,abychom mohli již zářijové platby zaplatit za Vás.
Jako variabilní symbol uveďte datum narození dítěte(bez teček)  - doporučuji vložit do poznámky jméno dítěte. Prosím o založení tohoto trvalého příkazu ještě tento týden!  Na tento účet mohou platit pouze  žáci ZŠ Lesonice.  Vyúčtování obědů budeme provádět ročně nebo pololetně (dle domluvy). 
Upozorňuji rodiče, kteří si budou chtít platit obědy nadále hotově, že budou předávat úhradu osobně paní vedoucí stravování Kyliánové v MŠ Petrovice v úředních hodinách (dle směrnice ŠJ Petrovice).Prosím, podepište zítra v ŽK, jakým způsobem budete platbu provádět, abych mohla zajistit další potřebné formality.
S pozdravem Lenka Doupovcová
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář