Jdi na obsah Jdi na menu

Info pro rodiče

10. 8. 2017

Vážení rodiče,

srdečně vás vítám na nových webových stránkách naší školy.

Nové stránky budu postupně upravovat, doplňovat a zveřejňovat důležité informace k organizaci nového školního roku. Pokud byste měli připomínky nebo požadavky k výstavbě a menu těchto stránek - vřele je uvítám. Jde mi o to, abyste se v nabídce dobře orientovali. O aktuálním dění vás budu prozatím informovat také emailem malotridkalesonice@seznam.cz, který zůstane nadále informační bránou mezi vámi a pedagogy. Plánuji též společnou schůzku rodičů a zaměstnanců školy před zahájením nového školního roku v posledním srpnovém týdnu - projednáme organizační záležitosti nového školního roku (včas upřesním).

Seznam potřebných věcí pro žáky jednotlivých tříd vám předám na této schůzce. Zatím jsou důležité přezůvky, ručník a aktovka, psací potřeby :-) Na nákupu sešitů, výkresů a dalších pomůcek se domluvíme - předpokládám, že uvítáte, když je nakoupíme hromadně jako loni. Ráda bych vás ušetřila od nákupní horečky školních potřeb. Nebojte se - na vše bude dostatek času. Jak jsem vás již informovala na konci školního roku - vše ostatní - učebnice a pracovní sešity do všech předmětů budou mít děti zdarma.

Srdečně též zdravím všechny naše žáky! Máte se na co těšit - nový nábytek, výmalba a koberce ve třídách a v družině a spoustu krásných nových učebních pomůcek, učebnic a pracovních sešitů.

A samozřejmě nové paní učitelky!

Všichni se těšíme na viděnou a přejeme krásný zbytek léta!

Mgr.Lenka Doupovcová, ředitelka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář