Jdi na obsah Jdi na menu

Zahájení školního roku 2020/2021

26. 8. 2020

Slavnostní zahájení školního roku 2020/2021 bude v úterý 1. září 2020 v 9:00 hod. na školní zahradě. Předpokládaný konec bude nejpozději v 9.30.

První den si všichni žáci vezmou s sebou přezůvky.  Dostanou rozvrh hodin, přihlášku na stravování a zápisní lístek do školní družiny, který přinesou řádně vyplněný následující den. Prvňáčci si přinesou aktovku na učebnice.

Předpokládáme, že na oběd i do školní družiny budou chodit všichni, pouze je třeba nahlásit včas ranní družinu. Školní družina (7.00 – 15.30) a obědy budou zajištěny od středy 2.9. 

Po zahájení proběhne krátká informační schůzka rodičů žáků  1. ročníku v 1. třídě.

Co je třeba zajistit pro nový školní rok:

Žáci 1. ročník – přezůvky, aktovku, pouzdro na psací potřeby (praktické je jednoduché, kulaté na zip), označený plastový hrníček na pitný režim (vhodný do myčky).

Prosíme rodiče prvňáků, aby nepodléhali nákupním horečkám levných školních potřeb. Pro všechny prvňáky je zajištěna kompletní a kvalitní výbava psacích potřeb, sešitů i učebních pomůcek a výtvarných potřeb v úložném boxu.

 Žáci 2. - 5. ročník – přezůvky, aktovku, psací potřeby a doplnit kufřík do výtvarné výchovy (dle seznamu z loňska), hrníček na pitný režim.

Žáci 3. -5. ročník – rýsovací potřeby: pentelka nebo 2x tužka č.3, trojúhelník, pravítko 30cm, kružítko.

Sešity do jednotlivých předmětů  a výkresy zajistíme pro všechny žáky hromadně.

Přejeme dětem i Vám krásný zbytek léta a těšíme se na viděnou :-)

Učitelky ZŠ Lesonice

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zahájení školního roku 2020/2021